over ons

Ronald van de boomen

BoomenBouwRonald01
Vanaf jonge leeftijd is hij door zijn vader Adriaan van den Boomen, medeoprichter van Boomen Bouw in aanraking gekomen met het bouwen en verbouwen van woningen.

Naast dagelijkse leiding van de medewerkers en bedrijfsvoering staat Ronald het liefste zelf op de bouw.

Een doener in hart en nieren en een strever als het gaat om klant tevredenheid.

wij bouwen op maat,
naar wensen van de klant

Van den Boomen bouw is een dynamisch bouwbedrijf waarbij het voortraject en bouwproces even belangrijk zijn als het eindresultaat. Voor, tijdens en na oplevering staat de klant centraal.

In 2001 is het bedrijf opgericht door vader en zoon, Adriaan en Ronald van den Boomen. Gedurende deze jaren heeft van den Boomen Bouw zich ontwikkeld tot een allround bouwbedrijf en is actief op het gebied van verbouwingen, renovatie, restauratie en nieuwbouw op de particuliere en zakelijke markt.

Wij bouwen op maat, naar wensen van de klant. Dit betekent dat men bij ons terecht kan voor zowel een casco (ruwbouw) project, maar ook compleet afgewerkt tot de laatste details. Doormiddel van een flexibele schil van ZZP’ers en een aantal vaste medewerkers kunnen wij garanderen dat afspraken worden nagekomen en kwaliteit wordt geleverd.

vakmanschap

Het continue leveren van kwaliteit heeft Van den Boomen Bouw gemaakt tot wat het nu is: een betrouwbare en moderne onderneming. De ambitie om kwaliteit te leveren en te voldoen aan de wensen van de klant, zijn het solide fundament van waaruit gewerkt wordt. De mensen van Van den Boomen Bouw beschikken over veel kennis en ervaring, zijn flexibel en worden gekenmerkt door hun liefde voor het vak en hun betrokkenheid bij de projecten. Daarnaast werken wij samen met een vaste groep van betrouwbare ZZP`ers, onderaannemers en leveranciers.

SPECIALISATIES​

Onze specialisaties zijn in de loop der jaren…