samenwerken

projecten

Veldhoven

Riante aanbouw en verbouwing

Deze wat lage hoekwoning met een grote tuin miste woonruimte. De perfecte oplossing is een riante aanbouw rondom de woning. Uitgevoerd in een mangaan kleurige steen. 

Waarbij details terug komen in belgisch hardsteen, capecod gevelbekleding met fijn bezaagde Douglas details.

Daarnaast is de gehele begaande grond verbouwt en verbeterd naar alle maatstaven van nu. Mooie stalen deuren in combinatie met veel glas en een lichtstraat in de overkapping zorgt voor een geheel gemoderniseerde woning.

Eindhoven

moderne dakopbouw

Een moderne dakopbouw waarbij de gehele bovenverdieping is voorzien van airco. De buitenkant afgewerkt in dezelfde streng pers steen in combinatie met thermo Wood gevelbekleding.

Binnen is er een badkamer, inloopkast en slaapkamer.

Binnen is er een badkamer, inloopkast en slaapkamer gerealiseerd. Speciaal element is een op maat gemaakte stalentrap gecoat in de kleur antraciet passend bij de rest van de woning.

Veldhoven

Gemoderniseerde aanbouw en verbouwing

Deze karakteristieke woning had een maatwerk aanbouw nodig die geen afbreuk zou doen aan de woning zelf.

Er is gewerkt met verschillende ruwe materialen

Zo zorgen de staallook zwarte aluminium kozijnen in combinatie met de gevlinderde betonvloer voor een industriële look.

In combinatie met de hardsteen, douglas liggers en de balklaag in het zicht voor een sfeervolle omgeving.

Veldhoven

Landelijke dakopbouw

Een landelijk vormgegeven houtskeletbouw dakopbouw. Afgewerkt met een Zweeds rabat van Fraser Wood een Canadese duurzame houtsoort. Afgewerkt in stijl passend bij de bestaande woning.

Veldhoven - Zeelst

Verbouwing van de opslagruimte Zilstermolen

De opslagplaats onder de Zilstermolen werd al tijden niet meer gebruikt waar het destijds ooit voor gemaakt was. Daarom kwam het idee om het te gaan verbouwen tot een werkruimte voor dagbesteding van Severinus.

Het op maat gemaakt ronde kozijn was een uitdaging

Met een aanbouw tegen de molen aan, wat constructieve ingrepen kon er een doorgang worden gemaakt en staat de opslagruimte in verbinding met het nieuwe gedeelte.

Ondanks de moderne aanbouw blijven elementen van de molen terugkomen. Het speciaal op maat gemaakt ronde kozijn was een van de uitdagingen van dit project.

Veldhoven

Verbouwing van karakteristieke woning

Deze karakteristieke en stijlvolle woning vlak naast de Zilstermolen in Veldhoven was van binnen flink gedateerd.

De unieke opening in het midden zorgt voor licht

Ook moest de woning worden vergroot voor de nieuwe bewoners. De unieke opening in het midden van de woning zorgt voor een veel beter verlichte begane grond. Met het dakbeschot en de balklagen, in het zicht blijft de woning het karakter behouden.

Walik

Nieuwbouw berging met overkapping en garage

Nieuwbouw van berging met carport, overkapping en garage karaktervol vormgegeven. Uitgevoerd in Douglas houten constructie waarbij de berging volledig is geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming, een keuken en toilet.

De mooie houtverbindingen is iets wat Boomen Bouw ambieert en met passie en plezier uitvoert.